FemiFiction förlag ger ut ett fåtal titlar per år av utomstående författare mot omkostnadspris distribution och arbetstid + viss procent av bokens försäljningsvinst. FemiFiction önskar manus med en feministisk agenda och/eller manus med, om, av, för en icke-cis-manlig huvudperson. Har Du ett färdigt manus som Du vill ge ut? Skicka det till forlag@femifiction.se så läser vi igenom det. Om manuset är av intresse för förlaget kommer vi med ett kostnadsförslag för utgivning. För 2017 och halva 2018 är dock utgivningsschemat redan fullt.

*Se även längst ner på sidan ang. inskickat material

Tre sånger till dikter av Bo Setterlind – Karin Merazzi Jacobson – Häftad – Juli 2017 – Svenska/engelska m.fl.  – Omslag: Josephine – ISBN: 9789198299946

Tre Sånger till dikter av Bo Setterlind innehåller Karin Merazzi Jacobsons ungdomsverk och gäller tre utvalda dikter tonsatta för sopran och piano år 1974. Utgåvan bjuder, förutom partitur med sångtexter, även på berättelsen kring tillkomsten av tonsättningarna och innehållet bildar en färgstark mosaik av noter, prosa, poesi och historik, då även en klippsamling relaterat till verket ur tonsättarens privata ägo finns med i tryck.

Musiker & Mamma (antologi) – Catrin Genborg (red.) -Häftad – april 2017 – Svenska/engelska – ISBN: 9789198299922

Musiker & Mamma är en antologi med essäer från flertalet skribenter om att vara just musiker och mamma. 11 essäer plus ett förord om att bolla vardagen mellan två livsstilsroller.


Räddaren i döden Catrin Genborg Häftad – dec. 2016 – ISBN: 9789198299915

Räddaren i döden handlar om Carla som aldrig haft en bra relation till sin mor. I alla fall är det vad hon tror fram tills att hon träffar den mystiska Henrietta. Räddaren i döden är en stilla berättelse om kvinnors vardag, om vänskap och om hemligheter.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Facebook
Facebook
Instagram