Ny titel ute nu

Ni vet väl att boken Från höghus till hönshus av Catrin Genborg finns ute i handeln nu? Den går att beställa via vår egen webshop här på sidan, eller via bokus.se, adlibris.se eller andra bokbutiker online. Boken handlar om Ninni och hennes familj som efter att en blockad av moderna förnödenheter införts i landet flyttar ut till Alfaudden och försöker leva självförsörjande. Boken är vad författaren själv kallar för ”en stilla berättelse” om människors liv och dess grundidé var att balansera mot de fartfyllda och verklighetsfrånvända skildringarna av överlevnad som dominerat populärkulturen de senaste årtiondena.

Svensk apokalypsstämning när den är som bäst. Spänning, Krypande obehag och ren överlevnad i en värld som spårat ur. Läs, läs läs!” – förf. J. Blennermark.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *