Saga Stigsdotters gästblogg på #debutantbloggen

För cirka en månad sedan släppte FemiFiction boken ”Bortom den mörka sidan”, vars redaktör och initiativtagare är Saga Stigsdotter. Nu finns Sagas gästbloggsinlägg om arbetet med boken att läsa på Debutantbloggen*. Jag uppmanar er ALLA att gå in och spana på det. Ett bra och öppet skrivet inlägg om att våga skriva om marginaliserade ämnen och om att ”rädas konsekvenser av sina egna verk”.

Som FemiFictions ägare är 100% stolt över samarbetet med Saga Stigsdotter och alla författare som skrivit i antologin. Att boken är en slags fristående uppföljare av förlagets tidigare antologi ”Asexuella boksidor” (2018) känns bara extra rätt och motbevisande med tanke på viss kritik Saga fått utstå under arbetet med boken. Blir du nyfiken på vad som sagts? Ja, då är det dags nu att gå in och läsa hennes inlägg här!!!
/Catrin Genborg, en asexuell som upplevt 0% obehag under arbetet med Bortom den mörka sidan.

Foto: Cecilia Skarp

*Debutantbloggen är en plats där litterära debutanter delar med sig av livet som debutanter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *