Ljudböcker

Ljudböcker är ett bra alternativ för den som inte hinner eller kan läsa traditionella, tryckta böcker. Kanske går du med en ledsen bebis på armen och vankar men samtidigt bara måste veta vad som händer härnäst i den spännande deckarromanen? Ja då är ju ljudbok perfekt! Ett annat tillfälle ljudbok faktiskt slår den tryckta boken är om en blir åksjuk vid resa men ändå vill roa sig med en bra bok. I med lurarna och stirra långt framför dig och bara lyssna. Boken tar dessutom ingen extra plats eftersom du smidigt har den med dig i mobilen. Som egenutgivare gäller det att hänga med i svängarna och att ge ut ljudböcker kanske blir ett måste för alla förlag i framtiden!?
Det finns många olika tjänster för att lyssna på ljudböcker. Det går att läsa mycket mer om det, och jämföra priser och tjänster på Jämför Ljudböcker. Vad föredrar du själv? Ljudbok eller klassisk tryckt bok?
——————————————————————————————————
————————–Detta är ett sponsrat inlägg.—————————————

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *