Fotoböcker, ljudböcker, annat…

Att prova på nya varor och tjänster är kanske extra enkelt om det går att slänga in en värdekod för lite billigare pris? Det är ganska enkelt att hitta en värdekod för det mesta på nätet. Kanske är du intresserad av att prova på att lyssna till ljudböcker? Då finns provabonnemang att lösa till billig slant! Eller varför inte knåpa ihop en egen fotobok med egna bilder och text? Glossiga magasin gillar väl nog de flesta? Prenumerationer på tidningar om pyssel och handarbete, vetenskap, historia, you name it, finns ju självklart också att ta till för den lite mer ”lättsmälta” läsningen de dagar en inte orkar ta upp en bok.

Att kontinuerligt läsa och inspireras av andra medier och av andras berättelser, skapelser och historier gör en författare bättre och mer trovärdig inom sin profession!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *