Help FemiFiction distribute the heritage of women #HeritageMW #WomenMW

SV: En stor del av FemiFictions grundidé är att öka icke-mäns representation inom litteraturen. Att kvinnor ska kunna ge ut böcker, berätta sina berättelser på sitt sätt utan att ekonomiska vinningar och populäritetslistor ska sätta P för den saken. Tycker du att det här låter som en bra grej, stöd gärna FemiFiction via Patreon eller dela en länk, like:a en av våra bilder/poster på sociala medier. Minsta strå kan duga som lön åt en fluga. 😉

EN: FemiFiction Förlag (publishing house) publishes books regardless of the width of their intended audience, with the goal of representation rather than profit. FemiFiction favors scripts with a feministic agenda and/or with a non male protagonist. Sounds good? Want to contribute to our work? Please check in our Patreon för donations, like and/or re-post our post in social media. Smallest thing helps. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *