Att läsa tidningsmagasin

Minns du din första tidningsprenumeration? Hur många ungdomar fick inte hem till exempel Kamratposten i brevlådan som knoppande tonåringar med massor av spännande reportage att läsa och kanske en brevvän att finna? Att läsa, roas och samtidigt lära sig mer om låt säga vetenskap, historia eller varför inte släktforskning!? En stund i vardagen att helt försjunka i något av intresse, det är väl lite av vad ett tidningsmagasin kan bjuda på.

Att läsa och att främja läslusten är jätteviktigt i alla åldrar och det finns ungefär lika många tidningar som tillfällen i livet. Gillar en inte att läsa kanske en korsordstidning är att föredra där en kan pröva både sin allmänbildning och sin klurighet? Rabatter och premier på massor av tidningar inom kategorierna; Affärspress, Familj, Hem&inredning, Mode&livsstil, Teknik, Korsord, Trädgård och Mat från Bonnier finner du här.


Inlägget är ett reklaminlägg för Bonnier Tidskrifter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *