Redigering och framtida projekt

Just nu pågår många projekt parallellt inom FemiFiction. Främst är det redigeringen av bokmanuset med arbetsnamn ”Från höghus…” som är en slags postapokalyptisk, samhällskritisk, överlevnadsroman och planeras komma ut som pocket vintern 17/18.

Utöver det författas två olika manus till eventuella framtida utgivningar, varav den ena även påbörjats ett omslag till. Omslaget kommer att bestå av flera målade objekt som sätts samman i bildredigeringsprogram. Tidskrävande men roligt. Hoppas att visionen slår in för då har vi ett redigt snyggt omslag att se fram emot om något år eller så.

Utöver det har en kreatör via Lookforskill.com kontaktat FemiFiction med ett så gott som färdigt material och eventuellt, om allt slår väl ut, har vi även en utgivning av denne att se fram emot.

2 reaktioner till “Redigering och framtida projekt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *