34 dagar till release

Musiker & Mamma ges snart ut i webbokhandeln, den 7e april kan alla klicka hem ett eget ex av boken. Det är bara en dryg månad kvar.

På internationella kvinnodagen, 8 mars, skickas provtryck 2 till tryckeriet och sedan är det nedförsbacke i mål. Vi är så taggade på att få visa världen vad vi har skapat. <3


Korta fakta om publikationen:

Antologin Musiker & Mamma (Catrin Genborg, red.) har samlat 11 kvinnor som är både musiker och mammor. De berättar om sina erfarenheter av att bolla mellan de två livsstilsrollerna för att skapa en fungerande vardag.

Medverkande skribenter: Sousou Cissoko, Amanda Björnerås, Andrea Hagman, Caisa Adamek, Sofia Sahlin, Catrine Jakobsen, Lina Horner, Erika Iljero, Ida Gillner, Jennifer Kestis Ferguson, Annika Olsson Ennart

De medverkandes geografiska ursprung och spridning: Dala-Floda, Eksjö, Falun, Göteborg, Höör, Johannesburg, Lund, Malmö, Senegal, Stockholm, Sundsvall, Örebro.

De medverkandes genres och musikaliska områden: Rock, Opera, Pop, Jazz, Soul,  Folk- och världsmusik, Singer-songwriter, Brasilianskt, Klassisk musik, Visa/folk,  Musikdramatik,  Afroamerikanskt, Textförfattande, Klassisk konstmusik, Svensk folkmusik.

Releasedatum: 7 april 2017

#musikerochmamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *