Räddaren i döden

Just nu är novellromanen Räddaren i döden på en sista testläsning hos en av inspirationskällorna till boken. Den registrerades under gårdagen på Bokinfo (f.d. Bokrondellen) och omslaget är färdigställt och kan ses här nedan. Den har bokrelease 17/12 och finns redan att bevaka i internetbokandeln!!

Dont judge the book by its cover.
Det här med omslag är en hel vetenskap i sig, men då önskan från förlagets sida har varit att få publikationen igenom processen för utgivning före förlagets större antologiprojekt, som ska sjösättas i början på nästa år, har fokus legat på ”helt okej” snarare än ”fantastiskt bra/perfekt” för vissa av komponenterna till Räddaren i döden.

Novellen skrevs och redigerades under endast tre månader och har haft en planerad arbetstid om en månad för att få ut den i bokhandel online. Under dessa förutsättningar måste sägas att boken ändå känns mer än bara ”okej”. Boken blir FemiFiction Förlags första officiella utgivning och glädjen över detta är helt obeskrivlig!

raddaren-display

1 reaktion till “Räddaren i döden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *