Historiska bokprojektet & ISBN

Är i sluttampen av redigering för manuset som ska bli en novellbok med historiskt tema och en mor/dotterskildring. Fyra korta kapitel ska redigeras innan den kan gå i första tryck. Ska i dagarna skapa ett omslag och sedan beställa provtryck och be om ett utlåtande från en av inspirationskällorna till boken.

Svenska ISBN-centralen har också meddelat att de registrerat om ISBN-serien de tidigare har skickat så att den nu tillhör FemiFiction Förlag. Tidigare har Boken om Garnet getts ut i samma ISBN-serie, men nu är förlagsnamnet då ändrat och kommande publikationer kommer alltså att tillhöra FemiFiction Förlag.  Det känns som en liten milstolpe i förlagsverksamheten faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *